Meglio Racing Versenyagarak világa Várjuk a 2. forduló Tippjeit!

Várjuk a 2. forduló Tippjeit!

Rohamosan közelednek a versenynapok, szeretettel várjuk a Tippjeiteket a 2. fordulóhoz! Eddig 8 tipp érkezett, még 10 hiányzik (volt egy csatlakozó játékos is), és mielőtt bárki azt hinné, ez a hajó már elment, mert nem végzett a tabella elején, elárulnánk, hogy az első fordulóban lehetett egyedül kevesebb pontot szerezni, mint az ideális, így a maximálisan megszerezhető pontok összege itt mindössze 104 volt, míg a többi körben 128 lesz, és ebből a 104-ből is a legjobbnak mindössze 66-ot sikerült elérnie, ami önmagában sok, mégis ha azt nézzük, ő is (és mindenki legalább) közel 40 pontot veszített.

Ennek megfelelően Neked is lehet esélyed, még akkor is, ha nem csatlakoztál az első fordulóhoz, de szeretnél játszani! Az egyes fordulók győzteseit külön is közzétesszük, majd közülük egyet sorsolás után apró meglepetéssel díjazunk, úgyhogy ha kedvet kapsz, bátran lehet bármikor csatlakozni, nem csak a végső eredmény számít.

A lényeg a játék!

Racecardok:

Augusztus 26. – RaceCard (grireland.ie)

Augusztus 27. – RaceCard (grireland.ie)

Jöhetnek a tippek e-mailben (meglioracing@gmail.com), üzenetben, papíron lefotózva, postagalambbal, de ha megoldod a gondolatátvitelt, felőlünk úgy is küldheted (ezutóbbira azonban utólag hivatkozni nem lehet!).

Ha komfortos vagy az excellel, akkor pedig itt az automata tábla, aminek csak a zöld mezőit kell feltölteni számokkal, és lehet küldeni (nekünk ez a preferált metódus):

Élő közvetítés egyelőre úgy tűnik, hogy csak a harmadik fordulótól lesz a SportyStuff oldalon, a mostanit az Unibeten lehet követni regisztráció után, fogadás nélkül. Sok szerencsét és jó szurkolást kívánunk!

U.i.: Feltételezem, hogy az igazán elhivatottakkal a Kincsem Parkban az Augusztusi Trófea közben fogjuk nézni az Ír Derby Unibetes élőjét, de innen szép nyerni. Őszintén reméljük, hogy nem percre pontosan egyszerre mennek majd a futamok.

Related Post