Újabb nem hivatalos pályacsúcs

Túl vagyunk a Májusi Trófea előtti utolsó edzésen, amelyen ismét népes mezőny gyűlt össze. A sok licenszadós társas futam mellett volt egy kis korai dráma, hiszen egy agár szabadlábra került mindjárt a megérkezéskor, azonban szerencsére rendkívül rövid idő alatt “nyakon csípték” a kis szökőst, aki remek edzésidőt teljesített később.

Telt múlt az idő, szépen következtek egymás után a lelkes sportolók, aztán jött Hes So Lucky. 480 méteren a hivatalos pályacsúcs 28.50, de ezen a teljesen átlagos péntek esti edzésen Lucky ennek is (mint a 280-asnak) alá ment, és nem hivatalosan megdöntötte 28.43-al – mindezt úgy, hogy valójában nem igazán látszott a futásán, hogy valami nagy dolognak lennénk szemtanúi.

Fantasztikus kivirágzást visz véghez ez a remek fekete, mindamellett, hogy sok fiatal is egyre közelebb kerül ahhoz, hogy versenybe álljon és jobbnál jobb időket repesztenek.

A következő verseny a Májusi Trófea lesz május 20-án, péntek este. Reméljük, hasonlóan remek és balesetmentes futásoknak nézünk elébe, mint ezen a remek edzésnapon.

A videón pedig Taylor és Focus 480 méteres startja:

Related Post