Stamina – Állóképesség

11500 Ft20000 Ft

Állóképesség javító gyógynövény tonik kutyák számára

Leírás

A Greyhound Extreme Írország egyik feltörekvő, vezető gyártója, mely 100%-ban természetesen állítja elő termékeit az élvonalbeli agarak számára. Egyik leghűségesebb vásárlójuk a többszörös Derbygyőztes Dolores Ruth, akinek minden kutyája ezeket a termékeket fogyasztja. A tároló flakonjaik praktikusak, könnyen mérhetővé teszik a napi adagolást, a termékek java része elsősorban a versenyszezon alatt alkalmazandó, egy-egy tipikusan kritikus problémára hivatottak megoldást kínálni (pl. görcsölés, vagy állóképesség javítása).

A Stamina (magyarul állóképesség) kifejezetten az állóképesség növelésére és a versenyzés alatt megnövekedett neuromuszkuláris (izom-ideg összeköttetés) terhelés csökkentésére kifejlesztett folyadék. A termék két gyógynövényre épül: Schisandrát és Ginsenget tartalmaz, melyekről közismert, hogy segítenek növelni az energiaszintet azáltal, hogy javítják a vitalitást és a stressztűrő képességet. A Ginseng különösen képes javítani a koncentrációt és a stressztűrést, valamint serkentőként is funkcionál.

Ez a gyógynövény-kombináció csökkenti a fáradtságot és biztosítja a kutya tápanyagrendszerének támogatását. Hosszabb idejű alkalmazás során bizonyított, hogy a kutyának javul az általános jóléte, az étvágya és lerövidül a szükséges regenerációs ideje.

Adagolás:

Egy átlagos, 30 kg-s kutyának: napi 2*10ml 21 napig, majd 7 nap szünet.

Egy 500 ml-s termék egy átlagos méretű agárnak 24 napi adagja.

Az ajánlott adagolást ne lépje túl. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

További információk

Méret

500ml, 1000ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stamina – Állóképesség” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük