Recharge elektrolit 500ml

8000 Ft

Elektrolitpótló folyadék kutyák számára

4 készleten

Cikkszám: 9318456868855 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Gyakran előfordul, hogy a kutyák nagy mennyiségű folyadékot és elektrolitot veszítenek utazás közben, hosszabb séta, kirándulás során és más stresszes helyzetekben, például versenyen és meleg időben a túlzott zihálás miatt. Hacsak ezeket a veszteségeket nem pótoljuk gyorsan, kiszáradás, izomgörcsök, teljesítménycsökkenés és idegesség léphet fel. A RECHARGE FOR DOGS kiválóan használható meleg időben, edzés után és utazás közben. Segít a folyadék- és elektrolit-visszanyerésben, valamint a fáradtság és a kiszáradás gyors megelőzésében.
Használata nagyon egyszerű: csak hozzá kell adni a hideg, tiszta ivóvízhez. Nem kell megvárni, amíg a kutya elfogyasztja a következő étkezését. Kényelmes, hordozható csomagolásban kapható.

A készítmény kifejezetten a kutyák igényeihez igazodik, magas kálium-nátrium arányt, pufferanyagként citrátsót és glükózt tartalmaz az elektrolitok gyors felvételének fokozása és a vitalitás helyreállítása érdekében. Ez eltér a lovaknak gyártott készítménytől, mivel azt arra tervezték, hogy gyorsan pótolja a lovak edzés utáni verejtékvesztését magas nátriumtartalmával. Mindkét termék teljesen eltér a sós ízű sportitaloktól, amelyek humán sportolók számára elérhetőek. Ezek nem alkalmasak sem kutyáknak, sem lovaknak.

Adagolás:
Verseny előtt – adj hozzá 5ml-t 125 ml vízhez a versenyhelyszínre való megérkezéskor
Verseny után – adj hozzá 10 ml-t 250 ml vízhez a visszahűtés közben
Forró nyári napokon keverj 40 ml-t 1 liter vízhez és ezt itasd.

Összetétel:

A Recharge egy koncentrált sóoldat, amely citrátokat, sókat és glükózt tartalmaz, vízzel hígítható formulában. A biztonságos fizikai koncentrátum a hígításnak köszönhetően gyors és aktív feltöltést biztosít a sóháztartásban edzés vagy forró időjárás után.

Minden 5 ml tartalmaz

Nátrium – 0,14g
Citrát – 0,06g
Potasszium – 0,15g
Magnézium – 0,02g
Klorid – 0,22g
Szulfát – 0,06g
Foszfát – 0,09g
Glükóz – 1,3g

További információk

Tömeg 0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Recharge elektrolit 500ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük