No Cramp – Görcsölés ellen + elektrolit

10500 Ft18000 Ft

Leírás

A Greyhound Extreme Írország egyik feltörekvő, vezető gyártója, mely 100%-ban természetesen állítja elő termékeit az élvonalbeli agarak számára. Egyik leghűségesebb vásárlójuk a többszörös Derbygyőztes Dolores Ruth, akinek minden kutyája ezeket a termékeket fogyasztja. A tároló flakonjaik praktikusak, könnyen mérhetővé teszik a napi adagolást, a termékek java része elsősorban a versenyszezon alatt alkalmazandó, egy-egy tipikusan kritikus problémára hivatottak megoldást kínálni (pl. görcsölés, vagy állóképesség javítása).

A No Cramp (magyarul nincs görcs) az alapján került fejlesztésre, hogy a sikeres sportoló kutyák egyik legfontosabb alapfeltétele az egészséges izomszerkezet. A termék úgy került összeállításra, hogy a válogatott gyógynövények (pl. görcs kéreg, amely a görcsök előfordulását csökkenti, beleértve az izomgörcsöket) csökkentsék az intenzív edzés által felgyülemlett méreganyagok jelenlétét a szervezetben, segítsenek az izom regenerációjában.

Természetes elektrolitokat tartalmazva segít hidratálni az izmokat, ennek következtében a kutya szabadabb mozgásra lesz képes, jobb közérzetre tud szert tenni. Emellett a benne található macskakarom komplex immunerősítőként funkcionál.

Tartalmaz: görcs kéreg, macskakarom, német kamilla

Adagolás:
 
Használata pályaedzés/verseny után tiszta vízhez keverve, alkalmanként javasolt, így 50(!) alkalomra is elég lehet egy 500 ml-s termék. Egy átlagos méretű, görcsölésre hajlamos agárnak rendszeres alkalmazásra javasoljuk, így nagyjából 5-6 versenyre (szezon fele) elegendő.
 
Egy görcsre hajlamos, 30 kg-s kutyának: napi 3*10ml, amíg fennáll a görcsös állapot, majd napi 1*10ml. Megerőltető edzés/verseny előtt 2 nappal 1-2*10ml, valamint aznap és utána egy nappal szintén 1-2*10ml

Az ajánlott adagolást ne lépje túl. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

További információk

Méret

500ml, 1000ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„No Cramp – Görcsölés ellen + elektrolit” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük