MSM Plus izületvédő

4000 Ft6500 Ft

Izületvédő kutyák és lovak számára.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Az MSM egy organikusan kombinált kénvegyület, amely segít támogatni az izületek rugalmasságát. Támogatja a természetes regenerálódást. Most 0.5% cink-glükonátot is tartalmaz.

Adagolás: kutyáknak fél adag naponta, lovaknak 2 adag naponta.

Mivel az MSM koncentrációja a szervezetben az életkor előrehaladtával csökken, érthető hogy a szájon át történő pótlása, krém vagy gél formában történő használata hogyan kezeli a különböző egészségügyi problémákat. Farmakokinetikai vizsgálatok azt mutatják, hogy az MSM gyorsan, alig 1-2 óra alatt felszívódik , és növelheti a szervezet által termelt antioxidáns glutation szintjét, amely döntő fontosságú az immunrendszer általános egészsége és működése szempontjából. A MSM javítja a sejtfalak permeabilitását, lehetővé téve a létfontosságú tápanyagok átáramlását a sejtekhez. A szervezetben a kén az ízületi porcok kulcsfontosságú építőköve és közvetlenül részt vesz a kollagénmolekulák előállításában. A kutatások azt sugallják, hogy ként biztosít olyan antioxidánsok előállításához, mint a glutation, metionin, cisztein és taurin.

Az MSM gyulladáscsökkentő tulajdonságait tudományos kutatások jól dokumentálják. Gátolja a gyulladásos folyamatot beindító NF-kB nevű fehérje képződését, illetve az ugyanezekben a folyamatokban résztvevő citokinek termelődését. Az ízületi degeneráció (osteoarthritis) manapság általános probléma, az MSM azonban enyhítheti az ezzel kapcsolatos fájdalmat és ízületi merevséget, ezáltal javíthatja életminőséget. Fokozhatja az ízületi gyulladás kezelésére használt egyéb általános kiegészítők, például a glükózamin-szulfát, a kondroitin-szulfát és a boswellinsav hatékonyságát.

További információk

Méret

250g, 500g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MSM Plus izületvédő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.