Glükozamin Plus 5000 izületvédő

5500 Ft13000 Ft

Izületvédő kutyák számára.

Leírás

Biztosítja az egészséges inak, porcok és ízületek építőelemeit minden korú kutya számára. Glükózamin-szulfátot, MSM-et, C-vitamint és glükózt tartalmaz, jól emészthető, természetes termék, mellékhatások nélkül. Túladagolni nem lehet, hiszen a glükozamin és az MSM természetesen is előfordulnak a kutya testében.

Adagolás: a nagyobb kutyafajtáknak 2.5 g, a kisebbeknek a fele (egy adagolókanál = 2.5 g) naponta. Ezt 3 hétig ajánlott tartani kúraszerű fogyasztás esetén. Ha folyamatosan adjuk, a fentiek fele elegendő hosszú távon.

Adagonként tartalmaz:

400mgm glükozamin
132mgm MSM
40mgm C-vitamin

Mivel egy adag mindössze 2.5 g, ezért a 300g-os kiszerelés összesen több, mint 100 adagot tartalmaz. Ha folyamatosan adjuk, akkor egy kutyának ez majdnem az egész évi adagja (1.25 g naponta/fél adagolókanál).

A glükózamin-hidroklorid egy aminocukor, de nem vesz részt a glükóz folyamatban. Ez a porcmátrix építőköve, serkenti a porcsejtek növekedését. A glükózamin könnyen beszerezhető, olcsó és biztonságosan beadható cukorbetegeknek is. Figyeljük meg, hogy itt a glükózamin-hidrokloridról beszélünk, nem a glükózamin-szulfátról. Bár a glükózamin-szulfát jobban felszívódik, nem publikáltak olyan tanulmányokat, amelyek kimutatták volna, hogy a glükózamin-szulfát valóban megjelenik az ízületi szövetben, miután szájon át lenyelték, így tulajdonképpen nem segít, ha nem jut el oda, ahova kell. A glükózamin-hidroklorid terápiás szintjének eléréséhez a fenntartható adag kétszeresének megfelelő telítő adagra van szükség négy-hat hétig (ez felel meg egy kúrának). A fenntartható adag 500-1000 mg egy 30 kg súlyú kutya esetében, ami körülbelül 15 mg/kg-nak felel meg.

Működik? Egy randomizált tesztben 35 kutyát vizsgáltak meg, akik igazoltan csípő- vagy könyökízületi gyulladásban szenvedtek. A teszt tárgya az orálisan adott glükózamin-hidroklorid és kondroitin-szulfát hatására irányult. Az eredmény magáért beszél: a glükózamin-kondroitinnal kezelt kutyák a 70.1. nap után statisztikailag szignifikáns javulást mutattak fájdalomszintben és teherbírásban.

További információk

Méret

300g, 900g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Glükozamin Plus 5000 izületvédő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük