Force Of Nature – A természet ereje

17500 Ft

1 készleten

Leírás

A Greyhound Extreme Írország egyik feltörekvő, vezető gyártója, mely 100%-ban természetesen állítja elő termékeit az élvonalbeli agarak számára. Egyik leghűségesebb vásárlójuk a többszörös Derbygyőztes Dolores Ruth, akinek minden kutyája ezeket a termékeket fogyasztja. A tároló flakonjaik praktikusak, könnyen mérhetővé teszik a napi adagolást, a termékek java része elsősorban a versenyszezon alatt alkalmazandó, egy-egy tipikusan kritikus problémára hivatottak megoldást kínálni (pl. görcsölés, vagy állóképesség javítása).

A Force Of Nature (A természet ereje) kifejezetten a sportoló kutyák légző- és immunrendszerének jólétéért fejlesztették ki. A benne található bodzavirág és béta-glükán keveréke támogatja az immunrendszert, véd a stressz káros hatásai ellen, csökkenti a légúti fertőzések kockázatát és a regenerációs időt, valamint segít az általános egészségmegőrzésben.

A versenyző kutyák extrém stressznek vannak kitéve az utazás, és a sportesemények (edzés, verseny) okán, így a stressz könnyen kimerítheti az immunrendszerüket, amely így sebezhetővé válhat a különböző fertőzésekkel (pl. kennelköhögés) szemben.

A termék az immunrendszer neutrofiljeit aktiválja. A neutrofil egy specifikus immunfehérvérsejt, amely a fertőzésekkel küzd. Ezeknek a sejteknek a támogatása segíti a az immunrendszer hatékonyabb működését.

A bodzavirág serkenti a keringés- és légzésfunkciókat, amelyek kritikus pontjai a versenykutya felkészülésének és teljesítményleadásának.

Segít:
 
– a légző- és immunrendszer egészségének fenntartásában,
– az edzések/versenyek utáni fáradtság könnyebb leküzdésében,
– a regenerációs idő csökkentésében,
– teljeskörű egészség és jólét fenntartásában, a benne található számos vitamin és ásványi anyag révén.

Adagolás:

A termék egy átlagos agár 200 napi adagját tartalmazza, amely lefedi a teljes versenyszezont.

Az ajánlott adagolást ne lépje túl. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

További információk

Méret

500ml, 1000ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Force Of Nature – A természet ereje” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük