Cough Clear – Kennelköhögésre

11000 Ft19000 Ft

Leírás

A Greyhound Extreme Írország egyik feltörekvő, vezető gyártója, mely 100%-ban természetesen állítja elő termékeit az élvonalbeli agarak számára. Egyik leghűségesebb vásárlójuk a többszörös Derbygyőztes Dolores Ruth, akinek minden kutyája ezeket a termékeket fogyasztja. A tároló flakonjaik praktikusak, könnyen mérhetővé teszik a napi adagolást, a termékek java része elsősorban a versenyszezon alatt alkalmazandó, egy-egy tipikusan kritikus problémára hivatottak megoldást kínálni (pl. görcsölés, vagy állóképesség javítása).

A Cough Clear egy speciális gyógynövény-komplexum amely a kutya légzőrendszerét célozza meg. A termék a kennelköhögés alatt és után is alkalmazható a gyógyulás elősegítése érdekében. A versenyben levő kutyák stressz miatti köhögését is képes megnyugtatni, csökkenti és semlegesíti a légzőrendszeri problémákat. Egy olyan széleskörű problémára ad egyszerű választ, ami nagymértékben megkönnyítheti a kutyások (elsősorban az agarasok) életét. Írországban igazi sztár termék, literszámra rendelik a legnevesebb kenelek is – és természetesen ez nem számít titkos tippnek a versenyteljesítményt illetően, így sokan szívesen közzé is teszik az alkalmazását.

Segíti a gyulladáscsökkentést és a tüdő nyálkahártyájának tisztítását, valamint a támogatja légutakat az optimális állapot elérésében.

Tartalmaz: mulien, édesgyökér, mályvacukor, bodzavirág

Adagolás: napi 3*10ml ételbe keverve 2-3 napig, amíg a köhögés teljesen el nem múlik

További információk

Méret

500ml, 1000ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cough Clear – Kennelköhögésre” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük