B12 Energy Shot 20ml

3000 Ft8000 Ft

Orálisan alkalmazható B12 shot.

Leírás

Koncentrált, használatra kész B12-vitamin anyagcsere-kiegészítő shot. 500 mcgm B12 vitamint tartalmaz mililiterenként.

Használata általános kiegészítőként nehéz munka, utazás vagy verseny előtt ajánlott. Elengedhetetlen az egészséges véráramhoz, élénkítő hatást kelthet, segíthet a távbírásban. Kiállítások előtt is megadhatja azt a bizonyos pluszt. Túladagolni lehetetlen, mivel vízben oldódó vitamin, a feleslegesen bevitt mennyiség a vizelettel kiürül.

A B12-vitamin jótékony hatással van az anyagcserére, mivel az segít átalakítani a szénhidrátokat hasznos glükózzá a szervezetben. A szénhidrát tartalmú élelmiszerekből származó glükóz energiaforrásként hasznosul, ezért van, hogy a B12-vitaminhiány gyakran fáradtságot okoz. B12-vitamin szükséges a neurotranszmitterek működéséhez is, ez nyújt segítséget az izmok összehúzodásában és energiával tölt el egész napra.

A B12-vitamin egyik legtöbbet kutatott előnye, hogy segíti az idegrendszer egészséges műkődését, ezáltal csökkentve az olyan hangulati zavarokat, mint a depresszió vagy az idegesség.

A B12-vitamin a folsavval együtt, mint az anyagcsere egyik meghatározó eleme, szükséges a SAMe (S-adenozil metionin) aminosav képzéshez. A SAMe aminosavnak alapvető neurológiai funkciója van a stressz és hangulatszabályozásban.

B12-vitamin szükséges a koncentrációhoz és az olyan kognitív folyamatokhoz, mint a tanulás, ezért a B12-vitaminhiány koncentrációs nehézségeket okozhat és növelheti a figyelemzavar kockázatát.

A B12-vitamin szükséges az egészséges szintű vörösvértest termelődéséhez. Segít megelőzni az egyfajta vérszegénység, a megaloblasztos anemia kialakulását, melynek tünetei a krónikus fáradtság és gyengeség.

Ajánlott fogyasztási mennyiség: kutyáknak 2.5 ml verseny előtt, lovaknak 10 ml verseny előtt (kb. 3-4 órával korábban érdemes alkalmazni a megfelelő felszívódás érdekében).

Összetevők: Cianokobalamin, salisztát, folyékony glükóz és víz.

Csak szájon át alkalmazható, injektálni tilos!

További információk

Tömeg N/A
Méret

1 db, 3 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„B12 Energy Shot 20ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük