Szegedi István & Szegedi Istvánné

Aki válaszol: Szegedi Istvánné
Mióta vagy tréner?

Agársporttal 2018 óta foglalkozunk a férjemmel, de jómagam trénerként a 2022-es évben lépek pályára.

Mik a legkiemelkedőbb eredményeid, mire vagy a legbüszkébb?

Big Blood Amy 2021-es évben megnyert Szukadíjára a Kincsem Parkban.

Mi a hitvallásod, esetleg mottód (ha van)?

Úgy gondolom, a szeretet csodákra képes. Ha szeretettel bánunk a kutyáinkkal, sokat számíthat a versenyeredményekben is. Persze, mindemelett figyelni kell az alapokra, gondolok itt a minőségi ételre, a különböző vitaminokra, stb. Összeségében azonban azt vallom, hogy nagyon kell szeretnünk a kutyáinkat, ami aztán kifizetődik.

Mi a legnagyobb célod ebben a sportban?

Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, mint kezdő tréner, nagyon szeretném ha az idei évben nyerhetnék Mester tréner díjat. További célunk a férjemmel, hogy az általunk tenyésztett kutyáinkkal felsőbb kategóriákban szép sikereket érjünk el.

Ha van saját kenneled, mutasd be:

Gepárd King Kennel a nevünk, melyben 2020-ban született meg az első alom. Összesen öt kölyök látott napvilágot, ebből négy kölyök nálunk maradt, egy pedig új gazdához került. Az idei szezonban mindegyik kölyök szerepelni fog a versenypályán. További alomtervünk is van kialakulóban, amiről remélhetőleg hamarosan beszámolhatunk.

Hány agárral foglalkozol jelenleg, közülük ki a kedvenced?

Jelenleg öt agárral edzünk. Kedvenc? Igazából nem tudok különbséget tenni közülük mert mindegyikük a szívemhez nőtt, de ha mégis választanom kellene akkor Amy a kedvencem.

Elérhetőségek:

Férjem, mint tenyésztő/kennel tulajdonos/tréner: Szegedi István +36707701091
Tréner: Szegedi Istvánné +36703191294

Related Post