Meglio Racing Versenyagarak világa Startol az Ír Derby, nézzük a Tippeket!

Startol az Ír Derby, nézzük a Tippeket!

2022 utolsó Derbyje, az angol és a magyar után jönnek az írek: 156 kutyával ők is beállnak a sorba. Dublinban normalizálódott az időjárás (még hét elején/múlthét végén maradtak el bőven versenyek a meleg miatt), jelenleg 20 fok és eső az előrejelzés minden napra. Úgy tűnik az írek még ezt is el tudják intézni, bámulatos!

Na, de hátrább az agarakkal, miután mindenki leadta a tippjeit, aki szerette volna, most megnézzük, mit jósolnak a hazai játékosok:

  • Összesen 17 teljes tipp érkezett. Három kutyára voksoltak ketten, mégpedig a tavalyi döntős Explosive Boyra, a klasszis Vincenzora és a feltörekvő csíkos szukára, Bockos Crystalra.
  • A tippek tekintetében általánosan elmondható, hogy a nagyágyúkat továbblökdöstük mindannyian.
  • Az is elmondható, hogy a futamok mennyisége befolyásolta a tippek minőségét, ugyanis sok hölgy (a magam nevében is beszélve) a kellemesen csengő nevűeket is továbbküldenék, így jutott tovább sok helyen Pablo Escobark, Youcantcatchme vagy Illnotbeback.
  • Nem mondanám azonban, hogy az előbb említettek egyike sem jut tovább, hiszen ez agárverseny, a legnagyobb favorit is kieshet akár az első körben is.
  • Az egyik legjobb futam várhatóan a 25-ös számú lesz szombat este, amiben egymás ellen fut majd az egyik top favorit Ballinabola Ed és a tavalyi döntős Singalong Sally.

A következő fordulótól már nem lesz olyan nehéz a tippelés, hiszen a második körben csak 16 futam lesz. Hogy jön ki a matek? Az augusztus 19-20-i versenynapokról a 18 legjobb időt futó 4. helyezett is továbbjut.

Figyelem: a második forduló tippjei már dupla pontot fognak érni, azaz 2 pont helyes tippért és plusz 2 pont, ha eltaláltad a futam nyerőjét.

Az alábbi fotó pedig az Unibet fogadói szerinti favoritokat mutatja:

Itt pedig a hivatalos MASTER fájl, amiben mindannyiunk tippjei egyben megtalálhatóak. Ha valaki esetleg izgulna, hogy hány pontja lett, nem hagyunk sokáig kérdések közt senkit, folyamatosan megosztjuk az állást és elemezzük a helyzeteinket. Ezen túlmenően, ha valaki mégis maga szeretné vezetni a pontokat, megteheti: az Indulók fül alatti zöld mezőket kitöltve (a helyezéseket egyszerű számokkal) magától számolja a tábla mindenki pontjait.

Ha elírás következtében kevesebb pontotok lenne, hívjátok fel a figyelmünket a hibára, előfordulhat ilyen, korrigálunk.

(A fájl már végleges aug 20-ra, utolsó frissítés: 12:28)

Jó szurkolást és sok szerencsét mindenkinek!

Related Post