Meglio Racing Versenyagarak világa Ők az Angol Derby döntősei 2023-ban

Ők az Angol Derby döntősei 2023-ban

Trap 1 – Cochise

Droopys Sydney – Lemon Stacey | d – bk | Jun-2020

Cochise Richard Rees tréner kezei alól érkezik, 38 kg-s versenysúlyával pedig bizony méretre mindenképp kitűnik a mezőnyből. Az utóbbi 3 fordulóban a 3. helyen ért célba, a bűvös 29-es határ alá pedig utoljára május végi futásával ért be. Versenyt már több, mint 700 méteren is tudott nyerni, előszeretettel versenyeztetik hosszabb távokon, de 480 méteren is tud 28.50 körüli időket produkálni. Érdekesség, hogy anyai testvére a Petz’s Silver Stars kennelben versenyző Mahoonagh Staceynek.

Trap 2 – Gaytime Nemo

Droopys Sydney – Gaytime Derval | d – bk | Jul-2020

Gaytime Nemo Graham Holland trénertől érkezik, aki 2022-ben nyerte meg an Angol Derbyt, most pedig 3 döntőse közül Nemo is kétségkívül remek formával indul, hiszen legutóbb a pályacsúcstartó Clona Duke mögött lett 29.07-es idővel második. Nem volna meglepetés, ha ezúttal is az élen végezne, ha jól sikerül a startja, már a kanyarban maga mögé utasíthatja a hatalmas Cochiset és fordulhat a belső íven. Termetre nem sokkal kisebb, közel 35 kg a versenysúlya.

Trap 3 – Romeo Command

Dorotas Wildcat – Drive On Betsy | d – bd | Jan-2021

Romeo Command Patrick Janssenstől érkezik, ő maga 2021-ben nyerte az angol Derbyt, Dorotas Wildcat, Command apja pedig 2018-ban nyerte meg e nemes címet. Minden adott tehát ahhoz, hogy megmutathassa, mire képes ez a gyönyörű csíkos! Egyetlen egyszer kapott ki az előfutamokban, mégpedig a favorit Swords Rex győzte le legutóbb. Ez azonban inkább az ő malmára hajthatja a vizet, hiszen veretlenül nagyon nehéz zsebre tenni a Derby sorozatokat, ha fortuna ezúttal az ő oldalára áll, képes lehet rá. 480 méteren 27.82-t is futott már, a versenysúlya 34 kg.

Trap 4 – Swords Rex

Droopys Sydney – Starry Display | d – bk | Jul-2020

A sztár, a favorit, a veretlen: Swords Rex, becenevén Gilly. Neki van a legjobb startja az indulók közül, konkrétan nem volt még olyan kanyar az egész sorozatban, amibe ne ő ment volna be elsőként, Ráadásul minden alkalommal a bűvös, 29-es határ alatt érte el a célvonalat. Nem tudjuk eleget méltatni, továbbra is ő a top favorit, valójában toronymagasan ő a legesélyesebb a győzelemre.

Trap 5 – Clona Duke

Malachi – Coolavanny Pearl | d – bk | Mar-2021

A mezőny legfiatalabbja a harmadik Graham Holland trenírozott Clona Duke (a fotón 2-es mezben), aki jelenleg Towcester pályacsúcstartója. Ha valaki, ő képes lehet megszorongathatni Swords Rexet, hiszen több pályacsúcsot is tart (Towcester, Limerick). 480 méteren egyetlen alkalommal futott 29-es időt, minden más eredménye 28-al kezdődik, limericki pályacsúcsa pedig 27.95, amellyel méltán érdemli ki a tiszteletet.

Trap 6 – Ninja Kerry

Droopys Jet – Ninja Penny | d – bd | Nov-2019

Ninja Kerry Belinda Green kezei alól érkezik, minden előfutamban 2.-3. helyen jutott tovább, 28-as időt még nem futott, korábban főleg kicsivel hosszabb, 515 méteres távon versenyzett, noha 480 méteren 28.14-es egylni legjobbal rendelkezik. Startja nem a legjobb és külsősként vélhetően nem lesz könnyű versenye, de mint tudjuk, nemcsak a képességen, hanem a szerencsén is sok múlik.

Ők hatan tehát a 2023-as Angol Derby mezőnye, a versenynapot élőben közvetíti a sportystuff.tv, A Derby Plate magyar idő szerint 21:56-kor, a Döntő 22:15-kor veszi kezdetét, de 19:04-től kezdődően már remek futamoknak lehetünk szemtanúi.

A Tippjátékhoz már csak mindössze 3 nevet várunk sorrendben. A táblázatot elkészülése után közzétesszük, legutóbbi állapota az előző cikkben elérhető. Köszönjük, hogy velünk játszotok, jó szórakozást. 🙂

Tipptáblázat (frissítve: 2023.07.01. 22:48):

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Post