Meglio Racing Versenyagarak világa Ír Derby Tippjáték: szoros állás mellett várjuk a 3. fordulót

Ír Derby Tippjáték: szoros állás mellett várjuk a 3. fordulót

Valószínűleg senki sem élvezi annyira a Tippjátékot mint mi, a szervezők, akik bújjuk a kis táblázatot, hogy ki-mit-hogyan tippelt. Hogy Ti is átérezzétek, itt a MASTER excel a 2. forduló után, mindenki tippjeivel és eredményeivel (ha esetleg helytelenül számoltunk valahol, vagy nem azt tippeltétek eredetileg, amit beírtunk, jelezzétek):

Borzasztó szoros az állás, mindenki itt-ott nyert vagy veszített, mivel több futamban is borult a papírforma (nem is kicsit), ezért minden futam után váltakozott, hogy ki hol helyezkedik el a tabellán. Egy fontos szabályt hoztunk be út közben, amivel reméljük, mindenki egyet fog érteni (a valószínűségszámítás szabályait alkalmaztuk):

  • Lejelentések: mivel a versenynek ezen szakaszában megszűnik a futamok feltöltése, azaz a lejelentett kutyák boxai üresen maradnak (ez 2 volt pénteken és 2 szombaton), ezért aki később lejelentett kutyát tippelt (ez csak a versenynapon derül ki), jogosult megkapni a fele pontot, azaz első helyre való tippelés esetén a duplapont felét, azaz teljes pontot, 2.-3. helyre tippelés esetén az adott heti teljes pont felét. Fontos, hogy ha észreveszed, hogy a Tippelt kutyádat lejelentették, a futam kezdetéig beérkezett tippeket felül tudjuk írni.

A harmadik fordulóban helyes tippelés esetén (továbbjutás) 4 pontot lehet szerezni, míg első helyre (tét) való találat esetén 8 pont jár.

Összesen 8 futam kerül megrendezésre 2022.09.03.-án, szombaton 20:15-től. Ezt a napot a Sportystuff már élőben közvetíti!

A versenynap racecardja: RaceCard (grireland.ie)

A tippelős segédtábla feltöltve a 3. forduló indulóival:

A tippleadás határideje: 2022.09.02, péntek, 12:00 – a versenynap kezdetéig beérkezett tippeket még természetesen elfogadjuk, de minket szivattok azzal, ha mindenki szombat este 7-kor ontja ránk a gondolatait – ekkor nálunk már kapcsolódik a TV és készül a popcorn.

A 2. forduló első 3 helyezettje (akik valójában négyen vannak):

Gratulálunk nekik!

A Tippjáték jelenlegi állása szerint az első két forduló után (összesen 42 futam tippjei):

Related Post