Meglio Racing Versenyagarak világa Ír Derby Tippjáték: pontegyenlőségek hada után várjuk a 4. forduló tippjeit

Ír Derby Tippjáték: pontegyenlőségek hada után várjuk a 4. forduló tippjeit

Szeretnénk, ha sosem érne véget a Derby időszak. Határozottan vágyunk arra, hogy ne csak 7 futam legyen már hátra, mert az bődületesen kevés. Mint azt tudjátok, a Tippjáték pontjai most tartanak a félidőnél, azaz még 3 alkalom vár ránk, és az eddigi 50 futamhoz képest ez a 7 már meglehetősen kevés. Így történik az, hogy a szombati negyeddöntőben már találatonként 8 pont jár, a győztesért pedig 16 (8+8). De ne szaladjunk ennyire előre, nézzünk rá a jó öreg MASTER fájlra, ahol minden adat részletesen látszik:

Mivel csak egyetlen lejelentés volt, ezért az új szabályt nem kellett alkalmazni, a számos pontegyenlőségnek nem tudjuk mi az oka, a valószínűsége nagyjából 1 a 100-hoz, de nézzétek meg magatok!

A következő forduló 2022.09.10. szombat, az első Derby futam 21:42-kor kezdődik, de maga a versenynap már 20:42-től nézhető a SportyStuffon a Derbyből kiesettekkel, akik a The Michael Fortune Memorial Derby Plateben mérik össze tudásukat.

A versenynap racecardja: RaceCard (grireland.ie)

A tippelős segédtábla feltöltve a 4. forduló indulóival:

A tippleadás határideje: 2022.09.09. péntek, 12:00 – de elfogadjuk a versenynap kezdetéig beérkezett tippeket.

A 4. fordulóban tehát már még nagyobb jelentőséget kap a győztes eltalálása, valamint a továbbjutók kiválasztása is, hiszen újra duplázódtak a pontok: 8 és 16 szerezhető továbbjutóért és győztesért futamonként.

A 3. forduló első 3 helyezettje (holtversenyben!):

Gratulálunk nekik!

A Tippjáték jelenlegi állása szerint az első két forduló után (összesen 50 futam tippjei):

Related Post