Meglio Racing Versenyagarak világa Ír Derby 2022: nagy nevektől búcsúztunk a 2. körben

Ír Derby 2022: nagy nevektől búcsúztunk a 2. körben

Augusztus 26-27-én este két részletben futották le az Ír Derby második fordulójának 16 futamát. Összesen 4 kutyát jelentettek le (2-t pénteken, 2-t szombaton), így mindössze 4 csonka futam került megrendezésre. A többi 92 versenyző csúcsformában várta a megmérettetést, amelyben születtek nem kis meglepetések.

Egyből a második futamban Singalong Sallytől és Sentimental Ladtől is búcsúztunk, ami igencsak elkeserítő volt, tekintve, hogy mindketten bomba erősen kezdték a menetelést az első körben. Ezt tetőzte az egyik végső favorit, Good Cody kiesése, amellyel sajnos ő is elvesztette a lehetőségét a Derbygyőzelemre. Nem kevésbé volt szívszorongató Kildare és Hello Hammond kiesése is, akiknek egy hajszálon múlt az Angol Derby győzelem, az Ír viszont már most az elején elúszott. Nem lesz idén egyszemélyes Szuka Díj és Ír Derby győztesünk sem, hiszen Raha Mofotól is búcsúznunk kellett.

Térjünk át azonban azokra is, akik igen meggyőző formát futottak eddig. Coolavanny Hoffa (fotón) megfutotta az év legjobb idejét a Shelbourne Parkban 29.13-mal, nem tudni, mennyi javulás van még benne, de eddig töretlenül menetel, akár új pályacsúcsot is felállíthat. Explosive Boy és Magical Kuba egymás ellen futottak, de egek, micsoda verseny volt az! Mindketten parédásat alakítanak, kíváncsian várjuk az ő további teljesítményüket is. Hollandék legjobbjait, Romeo Magicot, Bockos Budsitot és Bockos Crystalt is sokáig várjuk menetelni, eszméletlen sebesség van bennük. Nem érdemes elfeledkezni Mustang Jetről, Vincenzoról és Ballinabola Edről sem, bármelyikük nemcsak, hogy döntős lehet, meg is nyerheti azt.

A verseny tehát egyre élesedik, a következő, szeptember 3-i fordulóban már csak 8 futamban állnak starthoz az agarak, amelyek itt láthatóak:

A versenynapot a SportyStuff végre élőben közvetíti. Kezdés 20:15-től, nem érdemes lemaradni!

Related Post