Meglio Racing Versenyagarak világa Ír Derby 2022: klasszist mutattak a favoritok az első fordulóban

Ír Derby 2022: klasszist mutattak a favoritok az első fordulóban

Sajnos a kedvenc sportystuffunk egyik napot sem adta, ennek ellenére megtaláltuk a módját az élő szurkolásnak az unibet oldalán. Annyit elmondhatunk: megérte. Ha megfelelőek az információink, a sportystuff.tv csak a 3. fordulótól fogja adni a teljes versenynapokat, úgyhogy a következő két versenynapot is így cselesen tudjuk majd követni.

Annyi elmondható összességében, hogy a nagy favoritok továbbjutottak.

Voltak bámulatosan szoros befutók (például a tréningtársak, Ballinabola Ed és Singalong Sally a 25. futamban az első és második helyen 0.07 század különbséggel), de voltak sok hosszas győzelmek is (például Coolavanny Hoffa a 10. futamban 0.42 századdal a második Carrauntoohil előtt). Természetesen ezutóbbiból nem volt igazán sok, inkább a klasszisok mutogatták magukat.

Good Cody megfutotta az év legjobb idejét a dublini pályán 29.25-el, mögötte Ballymac Finn szoros második volt egy szintén kiemelkedő 29.32-vel.

Több rossz startot is lehetett látni, Romeo Magico, a kedvenc foltos Angol Derby bajnokunk például rettenetesen fogta meg a rajtot, de nyilván ezután hidegrázós futással felküzdötte magát a második helyre – egy pillanatra azért kihagyott a pulzusunk.

Meglepetések akadtak rossz irányba is jócskán, hiszen The Other Kobe (akit Magicoval vártunk nagy küzdelembe) az utolsó helyen végzett, de a Szuka Díj győztes Raha Mofonak is csak az alakult szerencsésen, hogy jó idővel lett negyedik, így ennek köszönhetően üdvözölhettük a továbbjutók körében.

Az igazán nagy izgalmak természetesen még hátravannak, a következő racecardokon látható futambeosztások már sokkal kiegyenlítettebbek, mint az első két napon:

Augusztus 26.: RaceCard (grireland.ie)

Augusztus 27.: RaceCard (grireland.ie)

A Tippjáték teljes eredménye pedig a következő excel táblában látható:

Ha megvannak a Tippjeitek a következő fordulóra, az alábbi táblában már láthatóak felvezetve a két versenynap indulói, tölteni ugyanúgy lehetséges a zöld cellákba, mint az első alkalommal (de jöhet papíros fotón, messengerben, e-mailben, ahogyan az első körnél):

A Tippek leadási határideje: 2022.08.25, csütörtök 12:00

Sok szerencsét mindenkinek!

Related Post