Meglio Racing Versenyagarak világa Indul az Ír Derby Tippjáték 2023-as kiadása!

Indul az Ír Derby Tippjáték 2023-as kiadása!

Azt hitted Te is, hogy játék nélkül maradunk? Micsoda tévedés! Csupán kihagytuk az első forduló egymillió futamát, amit egyébként is kín volt végigböngészni. Mit szólsz, ha most, a második fordulótól ugyanazzal a lendülettel belevetjük magunkat a Tippelés élvezeteibe? Tudom, hogy csak erre vágysz – na meg egy gyors agárra!

Apropó gyors agarak, az első fordulóban Another Holiday (Dorotas Wildcat x Vigorous Lindsey) 29.23-as ideje volt a legjobb, a legnagyobb meglepetésre nemcsak a tavalyi győztes, Born Warriortól búcsúztunk azonnal, de még az egyik (ha nem a) legnagyobb favorit, Swords Rex is csak utolsóként ért célba, miután szerencsétlenül megbotlott a start pillanatában. Összességében azonnal megállapíthatjuk, hogy az ír mezőny bizony jelentősen erősebb az angolnál, hiszen míg Angliában Graham Holland trenírozottjai toronymagasan szárnyaltak, addig ebben a felhozatalban mintha nem emelkednének ki olyan látványosan. Vagy csak jobban kedvelik az angol reggelit, ki tudja!

Összességében Swords Rex botlásával teljesen nyílttá vált a verseny, a tavaly favoritként kikiáltott Coolavanny Hoffa idén is kimondottan lelkesnek látszott, de Raha Mofo, a tavalyi Szukadíj győztes, pályacsúcsdöntögető szuka is igen jól mozgott, hogy csak kettőt említsünk a 96 esélyes közül, mivel összesen ennyi agár maradt versenyben az első forduló után.

A következő forduló racecardjai:

Augusztus 4.: RaceCard (grireland.ie)

Augusztus 5.:RaceCard (grireland.ie)

A versenynap az Unibet oldalán regisztráció után fogadás nélkül nézhető.

A tipptáblázat (frissítve: 2023.07.31. 17:11):

A tippeket a szokásos módon futamkezdésig várjuk, az első hely idén is egy Meglio ajándékcsomagot nyer. Ha a végső győztest találod el, az örök dicsőség mellett biztosan nyersz még egy kis meglepetést is.

Elő a tippekkel, győzzön a legjobb!

(A tippeket küldheted messengeren/e-mailben/postagalambbal, mindegy, csak futamkezdésig érkezzen meg.)

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Post