Hosszú utat tettek meg a győzelemért

Két tréner duplázásával ért véget a Food Truck Show agaras estéje. Petz László ifjoncai (egyikük a tavalyi Derbynyerő, Champ kölyke) az S2 és az S1-S0 futamokat húzták be, míg Papa Adrian agarai (alomtestvérek) az A1 és az A1-A0 mezőnyeit hagyták állva. Érdekesség, hogy mindkét tréner több száz kilométerről, Romániából érkezett hozzánk, de úgy látszik, hogy igazán megérte megtenni ezt a hosszú utat.

A közönség nemcsak az ő sikereiket kísérhette figyelemmel, hiszen elképesztően izgalmas befutót hozott az S0 futam is, ahol Runtastic Commander és Next Stop Hero küzdöttek hatalmasat. Ugyan Komi végig vezetett, Hero, mint aki pontosan tudja, hol a cél, épp akkor került elé, amikor kellett, így Tenczel Gábor agara is megszerezte idei első győzelmét.

A nagyérdeműt emellett az ország legjobb Food Truckjai lakatták jól, valamint a kisebbeket ingyenes körhinta is várta. A következő agár este május 20-án este várható. Ezzel együtt már csak 2 verseny választ el minket az év legizgalmasabb versenyeitől: a Derby versenysorozat kezdetétől.

Related Post