Meglio Racing Versenyagarak világa Hétfőn indul az Ír Derby Tippjáték!

Hétfőn indul az Ír Derby Tippjáték!

Hatalmas lelkesedéssel tölt el, hogy a minap Molnár Gábor megkeresett egy remek ötlettel és egy kiváló logikájú tippjátékkal, hogy mi lenne, ha végigjátszanánk közösen, mindannyian az elkövetkezendő 6 hetet. A válaszom az volt, hogy ha már csak hárman is végig tippelgetjük ezt a versenysorozatot, akkor is benne vagyok, hiszen imádunk tippelni – de főleg eltalálni. A játékban az a legjobb, hogy semmiféle extra agaras bennfentes tudás nem szükséges hozzá, hiszen futamonként 3 számot kell megtippelni 1 és 6 között, ez pedig még egy 6 évesnek is sikerülne.

A játék menete és szabályai a következők:

A lényeg tehát, hogy a hétfői sorsolás után közzétesszük a racecardot, ami alapján mindenki elküldheti az első két versenynap, aug 19-20-i összesen 32 futamra a tippjeit. Az első forduló leadási határideje augusztus 18. 12:00. A futamok száma hétről hétre feleződik, a játékhoz pedig természetesen bármikor lehet csatlakozni.

Súgok:

  • nem szükséges átlapozni a racecardot akkor, ha aznap találunk egy négylevelű lóherét és hasraütésszerűen elküldünk számokat, mint ahogy fent is említettem. Ekkor főleg Fortuna fogja eldönteni pontjaink számátt (egyébként is ő fogja, de aki szeretné végigbújni ezt a sok kutyát, attól nem vesszük el ezt az örömöt)

A Meglio oldalán minden forduló után közzétesszük a pontok állását, valamint azt az automata exceltáblát, ami a segítségünkre fog szolgálni az adminisztrációnál és a pontok összesítésénél (nem, nem egyesével számoljuk mindenkinek a pontjait, ezt majd az excel modell kiszámolja helyettünk, ezt szintén közzétesszük, hogyha valakinek nem jön ki a matek, lássuk közösen, hogy mennyi az annyi).

Nincs más hátra, mint előre! A nevezés az Ír Derbyre már lezárult, hétfőn délben sorsolják a futamok indulóit, addig is mindenkinek jó négylevelű lóhere gyűjtést kívánunk.

Related Post