Meglio Racing Versenyagarak világa Angol Derby Tippjáték 2023 – 1. forduló

Angol Derby Tippjáték 2023 – 1. forduló

Végre indul a várva-várt Angol Derby sorozat 2023-ban, amit a Meglio Racing újra egy Tippjátékkal igyekszik még izgalmasabbá tenni. A versenyen 185 nyíltosztályos sztárversenyző méri össze sebességét 6 héten keresztül, hogy aztán körülük egyet Derbygyőztessé koronázzanak. Természetesen Írország is szépszámmal teszi tiszteletét ezen a megmérettetésen, többek között (a tavalyi nyertes) Graham Holland, Dolores Ruth, illetve Paul Hennessy korábbi győztesek is leadták nevezésüket.

Azon túl, hogy idén is igyekszünk követni a Derby-sorozat minden aspektusát, elhoztuk nektek kedvenc Tippjátékunk 2023 Angol Derby verzióját is.

A feladat egyszerű: tippeld meg a futamok első 3 helyezettjét (helyezettért alap pont jár, nyerő találatáért dupla pont), gyűjtsd a pontokat hétről hétre és legyél a végén Tippjáték Bajnok (a megszerezhető pontszámok hétről hétre duplázódnak, miközben a futamok száma feleződik). Az első héten 32 futam első 3 helyezettjét várjuk Tőletek e-mailben (meglioracing@gmail.com), vagy messenger üzenetben, vagy insta üzenetben. A játék a saját örömünkre készült, egy Meglio Racing ajándékcsomaggal gazdagodik a büszke győztes.

Fokozzuk az izgalmakat idén is: az első forduló előtt végső győztesre is adj le tippet, hiszen egy üveg házipálinkával jutalmazzuk, ha eltalálod, de már azért is jár ajándék, ha döntőbe jutót eltalálsz.

Az első forduló racecardjai:

Thursday-25-May-Advanced-Card.pdf (towcester-racecourse.co.uk)

Friday-26-May-Advanced-Card.pdf (towcester-racecourse.co.uk)

Saturday-27-May-Advanced-Card.pdf (towcester-racecourse.co.uk)

A tippjáték táblázata (frissítve: 2023.05.27. 22:55):

Update: mivel az első fordulóból sok kutyát utólag vontak vissza, így azoknál, akik ilyen utólag kiüresezett nevezőkre voksoltak, ilyen tippenként 0.5 pontot szereznek, ami a forduló végén kerül a totalhoz hozzáadásra (Tippek munkalapon ‘Kutya neve’ mező legalján)

A táblázat használata:

Forduló 1 – Indulók: az első forduló indulói, ide kerülnek be az eredmények, ez lesz a pontszámok forrása

Forduló 1 – Tippek: ide írhatod be Te is tippjeidet, és küldheted nekünk e-mailben (ezzel a legkönnyebb nekünk dolgozni, hisz csak egy mozdulattal be tudjuk másolni a saját, élő táblázatunkba), itt láthatod is már a saját első fordulós tippjeimet mintaként

Fogadások_summary: itt láthatod majd az összpontszámot versenyzőnként és a végső tippeket, hogy ki van még bent

Tabella: hetente frissülő tabella az aktuális állással

Leírás: a játék leírása

Bármi egyéb kérdésed felmerül, ne légy szégyenlős feltenni. Játékra fel, győzzön a legszerencsésebb!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Post