Meglio Racing Uncategorized Angol Derby negyeddöntő: Paul Hennessy estéje

Angol Derby negyeddöntő: Paul Hennessy estéje

Nehéz szavakat találni a tegnap esti négy futamra. Az egyik szemünk sír, a másik nevet, ugyanis nagy kudarcok és annál is nagyobb sikerek váltakozva követték egymást. Nézzük meg, hogy sikerült a verseny a favoritok számára:

  • Kénytelen vagyok a John Mullins által tréningezett Signet Goofyval kezdeni, akinek egyetlen számmal leírható a teljesítménye: 1. Nem volt még olyan kanyar a három hét során, ahol ne vezette volna a mezőnyt, így a racecardon csupa egyes veszi körbe. Lenyűgöző teljesítményével első számú favoritnak lépett elő, mivel…
  • Ballinabola Ed kiesett, pont úgy, ahogy Singalong Sally és Bobsleigh Dream, így Pat Buckleytól kénytelenek voltunk könnyes búcsút venni. Elképesztően sajnáljuk!
  • Romeo Magico csodás győzelmet zsebelt be 29.01-es idővel a harmadik futamban. Úgy látszik, jól tippeltek, akik úgy gondolták, Graham Holland üdvöskéje a végjáték egyik legjobbja lehet.
  • A legnagyobb klasszis teljesítményt azonban Paul Hennessy kutyái mutatták fel: Priceless Jet, aki eddig 2.-3. helyeken jutott tovább, most az első futamot 28.78-as pályacsúccsal nyerte, Hello Hammond egyből utána egy szerencsés helyzetnek köszönhetően szintén győzött a másodikban, így a négy futamból hármat ír tréningből nyertek (egyedül ugye John Mullins-Signet Goofy páros nyert angol színekben). Érdekesség, hogy Paul egyébként még mindig nincs ott Towcesterben, hiszen minden egyes közvetítésen a lánya, Sarah Hennessy látható (egyébként Pat Buckleyt és Graham Hollandot is a lányaik képviselték).
  • Ne menjünk el szó nélkül Patrick Janssens teljesítménye mellett se, hiszen Hennessy mellett ő a másik tréner, akinek még két kutyája van versenyben (a korábbi pályacsúcstartó Lautaro és Deelish Frankie), ráadásul a sorsolás neki kedvezett és két kutyája kétfelé került, a Hennessy kutyáknak ezzel szemben egymás ellen kell, hogy fussanak.

A következő forduló futamai június 18-án, magyar idő szerint 20:48-kor és 21:05-kor kerülnek sorra. Innen a legjobb 3-3 kutyából kerül ki a 2022-es Angol Derby Döntő névsora. Kíváncsian várjuk!

Racecard: SEMIS.pdf (towcester-racecourse.co.uk)

Élő közvetítés: SportyStuff TV

Related Post