Meglio Racing Versenyagarak világa Angol Derby: jön a 3. forduló!

Angol Derby: jön a 3. forduló!

Június 4-én, itthoni idő szerint 19:30 magasságában érdemes lesz üressé tenni a naptárunkat, ugyanis érkezik a 2022-es Angol Derby harmadik fordulója. Szerencsénkre a sportystuff.tv élőben közvetíti nekünk a versenynapot, amelyen most sorra vesszük, hogy a nagyágyúk közül, kik vesznek még részt:

  • Sokak kedvence, Patrick Janssens kitett magáért, és akik bejutottak a második fordulóba, azok bejutottak tőle a harmadikba is. Az induló létszám 10 volt, ebből 8-an még mindig versenyben vannak (Thorn Falconnal együtt). Aussie Captain ráadásul még nem kapott ki, érdemes lehet rá odafigyelni.
  • Paul Hennessynél ugyanez a helyzet, egyetlen kutyája esett ki az első fordulóban, a létszám nála így még mindig 4. (Ha pedig elég szemfülesek voltatok, láthattátok, hogy az utolsó TikTok videónkon ő vezette a kettes számú kutyát Limerickben. Nem, mi sem hittünk a szemünknek.)
  • Graham Hollandnek sajnos úgy tűnik, lassan elfogynak a kutyái, ugyanis 3-an kiestek a második fordulóban, így már csak ketten vannak tőle versenyben, az eredti 8-as létszámhoz képest. Vigasz lehet számára, hogy az egyik versenyben maradt agár éppen a klasszis Romeo Magico.
  • Az első fordulóban brillírozó Pat Buckleynál is megfeleződött a csapat hirtelen: mindössze négyen maradtak, de köztük van Singalong Sally, így minden remény megmaradt a döntőbe jutásra.
  • Akiket eddig még nem győztek le a két selejtező során, azaz dupla első hellyel indulnak szombaton: Signet Goofy, John Mullinstól; Mickys Barrett, Jason Graytől; Signet Denver, Kevin Huttontől; Ballinabola Ed, Pat Buckleytól; és a már említett Aussie Captain, Patrick Janssenstől.

A teljes lista megtekinthető az alábbi táblázatban, filter by colorral pedig rá tudtok szűrni, hogy pontosan kik vannak még versenyben.

Ne feledjétek tehát: június 4, szombat, 18:30 (magyar idő: 19:30), Angol Derby 2022, 3. forduló.

Racecard: 040622-form.pdf (towcester-racecourse.co.uk)

Related Post