Meglio Racing Versenyagarak világa Angol Derby: a Riverside Kennel tényleg megállíthatatlan? – érkezik a 3. forduló

Angol Derby: a Riverside Kennel tényleg megállíthatatlan? – érkezik a 3. forduló

16 előfutamból 4-et nyert meg Riverside Kennel versenyző. Ki lehet jelenteni, igen ritka (ha egyáltalán volt ilyen), hogy egyetlen tréner(család) ekkora erőfölényt produkáljon – gondolunk itt az indulóik minőségére, hiszen nem arról van szó, hogy sok-sok nevezőből maradtak ennyien, hanem szinte minden versenyzőjük még versenyben van. Miközben a továbbjutás a futamok túlnyomó többségében századokon múlt.

Az egyik legszebb futamot a tavalyi nyerő Romeo Magico produkálta, aki a remekül startoló Undulationt előzte meg a 7. előfutamban, de a feltörekvő Ballyhimkin Leo is igen szép győzelmet tett be az első körös “ezüstérme” mellé. Swords Rex továbbra is hozza topfavorit formáját és 28.95-el nyert (a 16 futamból ez a legjobb idő), hasonlatosan Clona Dukehoz, akinek az ideje ugyan nem a legjobb, de futása így is győzelmet ért.

A Riverside kennelnek egyébként összesen 7 versenyzője jutott be a legjobb 48 közé (egyedül Cryptopunk távozott), ami már önmagában elképesztő teljesítmény és őszintén szurkolunk nekik a további fordulókban is.

A Tippjáték táblázatát frissítettük, az eredményeken túl már a 3. forduló sorsolása is elérhető benne (frissítve: 2023.06.10. 21:32):

A 3. forduló versenyei szombaton magyar idő szerint 19:20-kor kezdődnek, így a Tippeket eddig várjuk.

Racecard:

Bárkinél, bármit elírtunk, nem értetek egyet, stb. szóljatok bátran! A Tippeket futamkezdésig várjuk.

Update: az 1. forduló 29. futamját megszakították, “eredményt” tévesen írtunk be, ezt töröltük, mindenki 0 pontot kapott erre a tippre. Köszönjük a jelzést!

A futamok visszanézhetőek a következő linkek alatt:

  1. forduló: Complete video review of Greyhound Derby 1st round (sportystuff.tv)
  2. forduló: Complete video review of Greyhound Derby 2nd round (sportystuff.tv)

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Post