Meglio Racing Versenyagarak világa Angol Derby: a következő lépés a negyeddöntő

Angol Derby: a következő lépés a negyeddöntő

Fantasztikus estét élhettek át azok, akik nem felejtették el bekapcsolni az Angol Derby élő közvetítését szombaton 19:30-kor. Hihetelen fordulatoknak, szoros befutóknak és remek időeredményeknek voltunk szemtanúi. Mint mindig, most is sorra vesszük, hogy mi is történt pontosan:

  • Patrick Janssens kutyái elkezdhettek fáradni, ugyanis a maradék 8-ból 5-től búcsúztunk (köztük a tavalyi nyerő, közel 40 kg-s Thorn Falcontól). A kezdetben pályacsúcsot futó Lautaro még versenyben van, akár a döntő favoritja is lehet belőle.
  • Paul Hennessynél is megfeleződött a korábbi 4 agár, így már csak ketten maradtak versenyben nála, de vigasz, hogy az egyikük Priceless Jet.
  • Graham Hollandnek egyetlen kutyája maradt: Romeo Magico.
  • Nálam mindent vittek az ír Pat Buckley kutyái. Singalong Sally és Ballinabola Ed (a fotón ő látható Buckley lányával) rendkívüli stílusban nyerték futamaikat, Ed ráadásul még mindig nem tudott veszíteni, eddig minden előfutamát nyerte (Signet Goofy is így teljesít). Pat korábbi 4 kutyájából 3 még mindig versenyben van. Bámulatos!
  • Az írek örömét csak tovább emeli, hogy Peter Cronin is bent van még 2 kutyával, sajnos a sorsolás épp egymás mellé tette őket a negyeddöntőre. Micsoda pech!
  • Most pedig kiemelném a három Signet kutyát: Signet Ace, Signet Denver és Signet Goofy ugyanattól az anyától (Forest Natalee származnak, sőt, Denver és Goofy konkrétan alomtestvérek. Nem semmi gének!

A negyeddöntő sorsolását azonnal a versenynap után tartották élő közvetítésben, így már a következő heti program is látható az online felületen.

Racecard: Saturday-11-June-Derby-Qtr-Final-Form.pdf (towcester-racecourse.co.uk)

Amit tehát tartsunk észben: június 11., szombat, magyar idő szerint 20:10-től indulnak az Angol Derby negyeddöntő futamai. Előtte és utána további versenyek lesznek, nem kevésbé jó kutyákkal, így érdemes az egész estét szabaddá tenni. A frissített táblázat a bent maradt/kiesett kutyákról itt elérhető:

192-ből már csak 24-en küzdhetnek a győzelemért. Szerinted ki lesz a nyerő?

Related Post