Meglio Racing Versenyagarak világa Angol Derby 1. forduló: kik maradtak?

Angol Derby 1. forduló: kik maradtak?

Hamar megfeleződött a közel 200 indulós mezőny Angliában, miután lezajlott a Derby első fordulója múlt héten. A futamok első három helyezettje folytathatja tovább a küzdelmet, a többiektől azonban el kellett búcsúznunk. Érdekes lehet azonban vetni egy pillantást a jelenlegi helyzetre és feltenni a kérdést: kik maradtak?

  • A tavalyi győztes Thorn Falcon még versenyben van, azonban meglepetésre, csak harmadikként jutott tovább. Patrick Janssens 10 indulójából 8 maradt a kalapban, ráadásul az egyikük, Lautaro egyből a nyitónapon pályacsúcsot is döntött.
  • Paul Hennessynél eggyel csökkent a létszám, és a klasszis Priceless Jet szintén csak harmadikként ért célba az első menetben.
  • Graham Holland 3 agárral kevesebbel, azaz 5 fős csapattal folytatja a küzdelmet. Legnagyobb favoritja, Romeo Magico szintén csak a harmadik helyen kvalifikálta magát.
  • Az egyik legcsalódottabb vélhetően Mark Wallis, akinek 10 agarából mindössze egy jutott tovább, Antigua Cuddles, egy második hellyel.
  • Az egyik legbüszkébb valószínűleg az ír Pat Buckley, akinek mind a 8 agara versenyben maradt (köztük a tavalyi ír Derby döntős Singalong Sally), méghozzá a legtöbben igen szép győzelmekkel.

Az alábbi táblában a sárgával jelölt kutyák-trénerek maradtak versenyben. A következő fordulóra a hét második felében kerül sor. Beszámolónk jövő héten lesz olvasható.

Fotó: Towcester Racecourse facebook oldala

Related Post