7 agárfutam a Food Truck Show nyitónapján

Péntek este érkezik az idény második agár versenynapja, amelyen igen népes mezőny gyűlt össze. Összesen 4 sprint (280 m) és 3 hosszú távú (480 m) futamban csapnak össze a versenyzők, miközben az ország legjobb Food Truckjainak hada várja a közönséget.

Egy biztos: unatkozni nem fogunk, hiszen nemcsak a két open kategóriás (S0-A0) futam indulói közt fedezhetünk fel olyan tavalyi sztár agarakat, akik idén először állnak starthoz (pl. Next Stop Hero rövid távon, Stemgrove Iron Lady hosszú távon), de a “gyengébb” kategóriák sem tartogatnak gyenge versenyket. Jön többek között már az első futamban 4 alomtestvér összecsapása, de a sprint specialisták Fehérhegyi Futó Sky és Tico Fless Mayki is bizonyíthatnak a tavaly hosszún remek formákat futó Slippy Ninja ellen.

Eközben a verseny utáni edzésre is szép számmal érkeznek a nevezések, hiszen még mindig sokan vannak a felkészülési fázisban. Reméljük, hogy hamarosan ők is elkápráztathatják a közönséget sebességükkel, de addig is ne feledjük: péntek, 19:30, Kincsem Food Truck Show.

Fotó: Kincsem Park facebook oldala

Related Post